Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamessi parimad palad: Iseliikuv taimekaitse prits

Berthoud Raptor 4240 FC on iseliikuv taimekaitse prits.Tegemist on esimese taolise masina esitlusega Baltikumis.

Berthoud Raptor 4240 FC on 4200 liitrise mahuga iseliikuv taimekaitse prits. Suurimaks eripäraks on eesmise asetusega sujuvalt üles ja alla liikuv kabiin. Kabiinis on 180 kraadi pöörav õhkiste, kliimasüsteem ja eeskujulikult toimiv mürasummutus.

Masin on varustatud integreeritud juhtarvutiga EC Tronic, millega kaasneb juhtmevaba 15 funktsiooniga e-Pilot multifunktsionaalne juhtpult. Masinale on paigaldatud ka Müller Elektronik GPS põhine sektsiooni juhtimise ja paraleelsõidu seade Track Guide III.

Jõu allikaks kasutatakse ökonoomset Deutz 180 hj mootorit, mis on ühendatud hüdrostaatilise käiguosaga. Maksimaalne  kiirus on 40 km/h ja töökiirus kuni 22 km/h. Masinal on nelikvedu ja sildadel diferentsiaali lukustid, standard varustuses on esirataste pööramine, 4 ratta pööramine ja krabi käik. Raptor FC pritsidel kasutatakse 550 l/min vooluhulgaga kahekojalisi tsentrifugaal pumpasid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kohtumiseni Maamessil!

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960