Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võrumaa põllumehed kutsuvad künnivõistlusele

Hea põllumees! Oled oodatud Võrumaa XI põllumeeste päevale 11. juulil Sulbis Võrumaal. Põllumeeste päeva raames toimub ka Võrumaa XVII Künnivõistlus.

Ajakava:

10.00  Avamine  

Võrumaa Talukonkursist osavõtjate tunnustamine  10.30 Võrumaa XVII Künnivõistlus 10.30 Põllutehnika näitus, uute masinate DEMO12.30 Mõttetalgud - maaelupoliitikast ja nõuetest 2015 - 2020 13.00  Kohalikud taidlejad ja folkloorigrupp Poolast 15.30  Autasustamine

 10.30- 15.00   Kogupäevaprogramm kus tegevust jätkub kõigile

-  Maarahva tegemiste tutvustus, talutoodangu ja tarvikute müük

-  Näha saab erinevaid koduloomi  ja – linde-  Kohal on juuksur-  Talumehe lõunasupp-  Loterii  -  Õpitoad nii lastele kui ka täiskasvanutele -  Kohal on nii kaasaegne kui ka vanema aja tehnika -  Lasteprogramm, ponisõit ja batuut,  jäätisebuss

Küsi lisainfot:

Üldinfo ja müüjate registreerimine - Marika Parv, tel. 53 499 454Masinate demo ja näitus - Janek Mustmaa, tel. 50 51 392Künnivõistlus - Ivar Rosenberg, tel. 51 76 330 või e-posti aadressil: [email protected]

.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960