Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. jaanuar 2016

Rakvere lihakombinaadis toimus raske tööõnnetus

HKScan Estoniale kuuluvas Rakvere lihakombinaadi tehases juhtus täna hommikul raske tööõnnetus, milles hukkus üks töötaja, kolm sai vigastada, nendest ühe viis kiirabi haiglasse ning kahele anti kohapeal esmaabi. Õnnetusele reageeriti koheselt kutsudes Päästeamet ja kiirabi sündmuskohale.

Praegu on teada, et tegemist oli külmtootmis kompressori tšehhis masina tavapärase hooldusega, hooldustöid teostasid pika töökogemusega spetsialistid. Täpsemad õnnetusega seotud asjaolud selgitab uurimine.

„Avaldame kaastunnet hukkunud töötaja perekonnale ja lähedastele. Teeme omalt poolt kõik, et toetada hukkunu perekonda,“ ütles HKScan Estonia juhatuse esimees Teet Soorm.

Täna hommikul surmaga lõppenud raskes tööõnnetuses hukkus keskealine ammoniaagi külmutusseadmete masinist. Masinist oli töötanud selles valdkonnas terve elu. Lisaks toimetati kiirabiga haiglasse keskealine tehnik.

Õnnetust uurib edasi HKScan Estonia koostöös Tööinspektsiooni ja politseiga ning täpsem info selgub kui uurimine on läbi viidud.

Rakvere lihakombinaadi tehases toimub tootmine esmaspäevast reedeni. Laupäeviti tehas ei tööta ja toimuvad hooldustööd.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150