Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DeLavali siloseminarid tulevad taas

Sarnaselt eelmise aastal toimunud DeLavali siloseminaridele on ka sel aastal samateemalised seminarid taaskord terves Baltikumis tulemas. DeLaval kutsub kõiki Eesti piimatootjaid kuulama ja kaasa rääkima 8. veebruaril Raplamaale.

Raikküla Farmer OÜ-sse ning 9. veebruaril Põlvamaale AS-i Krootuse Agro.

Seminari peaesinejaks on Saksamaalt pärit Horst Auerbach – ekspert, kes on rohkem kui 20 aastat pühendunud erinevatele silo tegemise aspektidele ning omandanud doktorikraadi uurides silo mükotoksiinide ja seenbakterite kasvu takistamist. Ta on juhtinud silokonservantide teadus- ja arendustegevusi ning omab kogemusi ületamaks siloga seotud probleeme ka teistes riikides väljaspool Saksamaad. Alates 2014. aastast on Horst loomasööda tootmises põllumajandustootjatele ja kogu tööstusele taotluste alusel abi osutav vabakutseline konsultant. Näiteks tulevad seminaril käsitluse alla teemad nagu – silo tegemise etteplaneerimine ja reguleerimine reaalaja tingimustes;  erinevate viljasortide säilitamine ja sileerimine; punkri asukoha, hügieeni ja silo kvaliteedi hindamine ning DeLaval Feedtech silokonservantide tutvustus. Kui Sind huvitab, kuidas vähendada silo mahu kahanemist ja hoida kokku söödakulusid, siis tule ja värskenda oma teadmisi ühel meie siloseminaridest.

Seminarid toimuvad kahes erinevas kohas: ..

8. veebruaril 2016 Raikküla Farmer OÜ-s. Vaata seminari kava SIIT

 9. veebruaril 2016 Krootuse Agro AS-s. Vaata seminari kava SIIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960