Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 19. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kütuseturu Aastakonverents 2016 vaatab tulevikku

Tööstusuudised.ee korraldab koostöös Eesti Õliühinguga 27. aprillil traditsioonilise kütuseturu aastakonverentsi, kus uuringufirma TNS Emor esitleb ka kevadel korraldatavat kütuseturu uuringut.

Uuringut, kus käsitletakse aktsiisitõusude mõjusid praegu ja kaugemas tulevikus, tutvustab TNS Emori osakonnajuht Agne¬ Kinks. Tulemusi analüüsib Stat¬oil Fuel &Retail mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur.

Lisaks uuringule teeb Eesti Õliühingu esimees Toomas Saks ülevaate koduturu olukorrast ja LHV majandusanalüütik Heido Vitsur maailma¬ trendidest. Kütusereservide majandamise süsteemist ja kasutamisest kriisiolukorras räägib Eesti Vedelkütuste Agentuuri OSPA juhataja Priit Enok.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist on esinemas energeetika ja ehituse asekantsler Ando Leppiman ja energeetika osakonna ekspert Siim Meeliste, kes räägivad üleminekust biokomponentidele ja biometaani arengust.

KÜTUSETURU AASTAKONVERENTS 2016

Toimub 27. aprillil 2016 Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses

Kavaga saad tutvuda siin.

Registreerida saab siin.

Esinevad:

•         Toomas Saks, Eesti Õliühing

•         Heido Vitsur, LHV Pank

•         Priit Enok, Eesti Vedelkütuste Agentuur OSPA

•         Agne Kink, TNS Emor

•         Meelis Migur, Statoil Fuel & Retail

•         Ando Leppiman, Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

•         Siim Meeliste, Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

 

Autor: põllumajandus. ee

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960