Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 28. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oilseeds Jatiinal täitus 10. tegutsemisaasta

Oilseeds Jatiinal täitus 10. tegutsemisaasta
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
27. aprillil täitus Oilseeds gruppi kuuluval OÜ Jatiinal 10. edukas tegutsemisaasta. Palju edu edaspidiseks!

Oilseeds Jatiina on Deutz-Fahr traktorite ning  Amazone ja Krone põlluharimisseadmete ainuesindaja Eestis.

10 aastaga on Jatiina tõusnud juhtivaks põllutööriistade müüjaks ning saavutanud turuliidri positsiooni põllumajanduslike haakeriistade sektoris. Lisaks uue ja kasutatud põllutehnika müügile pakub firma oma klientidele ka vajalikke tarvikuid, varuosasid, õlisid ning müügijärgset konsultatsiooni ja hooldusteenust. Oilseeds gruppi kuuluvad lisaks OÜ Jatiinale ka teravilja ja õlikultuuride kasvatamisega tegelev Oilseeds Agro OÜ (enamusosalus firmades Oilseeds Agro Vigala ja Savikoti Agro) ning Vahenurme ait-kuivatit ja Sauga elevaatorit haldav Agraar Invest OÜ. Lisainfo: www.oilseeds.ee/et/est/oilseeds-grupp

 

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105