29. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piimaturul paistab tunneli lõpust valgus

Piimaturul paistab tunneli lõpust valgus
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Nädala börsiuudised: piimaturul paistab tunneli lõpust valgus; Euroopa piimatootmise kasv stabiliseerub; Euroopa nisu- ja rapsisaagi väljavaade paraneb; Aasia töötlejad viisid kakao hinna rekordini; nafta hind teeb uusi tippe.

Piimaturul paistab tunneli lõpust valgus

Euroopa piimatootmise kasv stabiliseerub

kooritud piima pulbri hind

Kooritud piima pulbri hind
Foto: Äripäev AS

Euroopa nisu- ja rapsisaagi väljavaade paraneb

Toidunisu hind
Foto: Äripäev AS

Euroopa suhkruturg on pöördumas

Aasia nõudlus viis kakao hinna rekordini

Kakao hind

Kakao hind
Foto: Äripäev AS

Nafta hind teeb uusi tippe

toornafta hind

Rotterdami 95 bensiini hind
Foto: Äripäev AS

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960