Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaeluminister osaleb EL põllumajandus- ja kalandusministrite kohtumisel

Maaeluminister osaleb EL põllumajandus- ja kalandusministrite kohtumisel
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb täna Brüsselis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogul.

Ministrite nõukogus arutatakse Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika lihtsustamist, põllumajanduse ja kliimapoliitika seoseid,  loomade heaolu puudutavaid küsimusi ning põllumajandussektori rasket turuolukorda ja selle leevendamise võimalusi. . „Lisaks erinevatele toetustele tuleb toidusektoril kindlasti tegeleda rohkem uute turgude otsimisega, mille tarvis on Euroopa Komisjon tänavu eraldanud kokku ligi 111 miljonit eurot. Pikas plaanis on toodangu müük ainus tegevus, mis aitab põllumehed keerulisest turuolukorrast välja.“,  kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel.

„Euroopa Liidu põllumajandussektoris on paljudes valdkondades ületootmine ja seepärast tuleb liikmesriikidel ühiselt otsida kriisi leevendamise võimalusi,“ ütles maaeluminister Urmas Kruuse

Maaeluministrit saadavad nõukogul toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomase Kevvai

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751