Eestimaa Talupidajate Keskliit kutsub talutootjaid konkursile “Parim Talutoit 2016”

Valitakse parim talutoit
Valitakse parim talutoit

Eestimaa Talupidajate Keskliit korraldab sel aastal esmakordselt “Parim Talutoit 2016” valimise. Parimad tooted valitakse seitsmes erinevas kategoorias, võitjad kuulutatakse välja 30. juulil Jänedal toimuvate XXV Eesti Talupäevade raames.

„Parim Talutoit 2016” selgitatakse välja järgnevates kategooriates:

  • Parim piimatoode
  • Parim pagaritoode
  • Parim lihatoode
  • Parim sõretoode
  • Parim keedis
  • Parim tervisetoode
  • Parim jook

Hindamiskomisjon valib parimad tooted 15. juulil Tallinnas, kohvikus Kuusk Hernesto. “Parim Talutoit 2016” kuulutatakse välja 30.juulil Eesti Talupäevadel Jänedal.

„Parim Talutoit 2016“ hindamiskomisjoni kuuluvad toitumisteadlased, Eesti Peakokkade Ühenduse esindaja, toitlustamisega tegelevate õppeasutuste pedagoogid, ajakirjanikud, kokad, ning toidublogijad. Komisjoni esimees on Eesti Talupidajate Keskliidu peadirektor Kaul Nurm.

Eestimaa Talupidajate Keskliit on 1989. aastal asutatud katusorganisatsioon, mille eesmärgiks on põllu- ja maamajandusliku ettevõtlusega tegelevate peretalude esindamine ja huvide kaitsmine. Eestimaa Talupidajate Keskliidu algatusel on loodud talutoidu katuskaubamärk „Ehtne Talutoit“, mida kasutab juba üle 60 tootja. “Ehtne Talutoit” tutvustamisel on kasutatud PRIA turuarendustoetust.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised