Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 13. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestimaa Talupidajate Keskliit kutsub talutootjaid konkursile “Parim Talutoit 2016”

Valitakse parim talutoit
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Eestimaa Talupidajate Keskliit korraldab sel aastal esmakordselt “Parim Talutoit 2016” valimise. Parimad tooted valitakse seitsmes erinevas kategoorias, võitjad kuulutatakse välja 30. juulil Jänedal toimuvate XXV Eesti Talupäevade raames.

„Parim Talutoit 2016” selgitatakse välja järgnevates kategooriates:

Parim piimatoodeParim pagaritoodeParim lihatoodeParim sõretoodeParim keedisParim tervisetoodeParim jook

„Parim Talutoit 2016“ hindamiskomisjoni kuuluvad toitumisteadlased, Eesti Peakokkade Ühenduse esindaja, toitlustamisega tegelevate õppeasutuste pedagoogid, ajakirjanikud, kokad, ning toidublogijad. Komisjoni esimees on Eesti Talupidajate Keskliidu peadirektor Kaul Nurm.Eestimaa Talupidajate Keskliit on 1989. aastal asutatud katusorganisatsioon, mille eesmärgiks on põllu- ja maamajandusliku ettevõtlusega tegelevate peretalude esindamine ja huvide kaitsmine. Eestimaa Talupidajate Keskliidu algatusel on loodud talutoidu katuskaubamärk „Ehtne Talutoit“, mida kasutab juba üle 60 tootja. “Ehtne Talutoit” tutvustamisel on kasutatud PRIA turuarendustoetust.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751