Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 27. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETKI kutsub põllupäevale

ETKI kutsub põllupäevale
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Eesti Taimekasvatuse Instituut (ETKI) korraldab 12. juulil teraviljakasvatuse põllupäeva Jõgeva Katsekeskuses.

Päevakava ja teemad:

9:30-10:00 Kogunemine, tervituskohvTalinisu ja tritikale sordid ning nende omadused – Reine KoppelSuvinisu sordid ja nende omadused – Anne IngverOdra sordid ja nende omadused – Ülle TammKaera sordid ja nende omadused – Ilmar TammPõldherne ja oa sordid ning kasvatamise agrotehnika – Lea NaritsKilemultši tehnoloogia kasutamine sojaoa ja maisi kasvatamiselSuviteraviljade pikaajaline väetiskatse – Tiia KangorFungitsiidide ja biostimulaatorite kasutamine talinisu puhtimisel – Pille SooväliTalinisu kasvatamine laia reavahega – Mati KoppelOsalemine on tasuta, vajalik eelregistreerimine: http://goo.gl/forms/8HBgflpnGYipJ6Wh2 (eelistatult) või telefonil 776 6901. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960