Täna esitleti uut John Deere 8600 hekseldit, mis OÜ Vändra põldudel oma esimese siloteo tegi. Uus hekseldi on Eestis esimene ja ülivõimas. Masin on efektiivne, töökindel ja mugav kasutada.

- Silotegu uue John Deere hekseldiga
- Foto: Baltic Agro Machinery OÜ
Tänu suurtele 42-tollistele esiratastele ja väiksema kaalu kombinatsioonile saavutab masin parima haarduvuse ja väiksema pinnase surve. Masin on kasutamiseks mugav ja ümberseadistamine rohusilolt maisile on kiire ja lihtne. Muljet avaldab ka hekseldi kaasaegne avar ja vaikne kabiin.
TASUB TEADA
John Deere on ainus põllumajandusmasinate tootja, kes konstrueerib ja valmistab oma mootorid, jõuülekanded, hüdraulika, jahutussüsteemid, elektroonika ja telemaatika ise. Tulemuseks on täielikult integreeritud masin, mille kõik komponendid sobivad omavahel ideaalselt kokku, tagades nii masina ladusa töö.Vaata lisainfot 8000-seeria hekseldite kohta
SIIT.
OÜ Vändra tootmisjuhi Kaido Madissoni sõnul on oluline, et masin oleks mugav kasutada. “Vana silokombain on juba üle kümne aasta vana ja võrdluses on huvitav kaasaegsema masina tööd näha,” rääkis Madisson, kellel on esimene ring silo juba tehtud. “Kui sügis väga märjaks ei lähe, tuleb tänavu rohkem silo kui mullu,” arvas Madisson.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Siloteol oli väljas ka John Deere traktorid 6R ja 5M, ruloonpress 960 ja Conor kiletaja 9700j.Uuri lisa:
www.balticagromachinery.com
Silotegu uue John Deere hekseldiga

43 fotot
- Silotegu uue John Deere hekseldiga
- Foto: Baltic Agro Machinery OÜ
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.