Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 28. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muhu jaanalinnufarmis sündis Eesti esimene sebrabeebi

Muhu jaanalinnufarmis sündis Eesti esimene sebrabeebi
Foto: Muhu Jaanalind
Täna, 28. juuli, varahommikul sündis Muhu jaanalinnufarmis Eesti esimene sebrabeebi. Sebrabeebil veel nime ei ole ja välja on kuulutatud nimekonkurss, kirjutab meiemaa.ee.

Meie Maa

Sebrabeebi ema nimi on Jassiira ja isa on Hekiima, keda eestipäraselt hüütakse Heikiks. Nädala jagu on ema ja tema beebi veel isast eraldatud, et beebi saaks jõudu koguda. Uuri lisa: http://www.jaanalind.ee/

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960