Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 1. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amazone tuleb turule uue rippes adra seeriaga Cayros

Amazone tuleb turule uue rippes adra seeriaga Cayros
Foto: Jatiina OÜ
Seoses V&N adratehase ülevõtmisega laiendab Amazone oma adratootmist veelgi. Uusi atrasid hakatakse tutvustama erinevatel rahvusvahelistel messidel.

Tänu sellele laieneb Amazone adraprogramm peale juba olemas oleva adraseeria Cayron veel viie erineva ehituse ja suurusega adraseeria võrra. Väikseim seeria Cayros M hõlmab kolme- kuni neljahõlmalisi atrasid traktoritele kuni 120 hj. Cayros M seeria tehnilised näitajad: 78 cm raamikõrgus, 95-102 cm hõlmade vahe, 120x100x8 mm mõõtudega raam, 80 mm pöördvõll, töölaiuse hüdraulilise reguleerimise ja hüdraulilise kivikaitsega atrade pöördvõlli läbimõõt 90 mm.

Järgnevad järjest tugevamate tehniliste näitajatega seeriad Cayros XM, XMS ja XS traktoritele 140-260hj. Programmi ülemise otsa võtavad kokku Cayros XS-Pro adrad, mille tehnilised näitajad oleks: raamikõrgus 90 cm, hõlmade vahe 105 cm, 200x150x10 mm mõõtudega raam, 120 mm läbimõõduga pöördvõll. Sellese, suurettevõtetele mõeldud, seeriasse kuuluvad kolme erinevat tüüpi nelja kuni kuuesahalised adrad mis on mõeldud traktoritele kuni 360 hj.Kõik seeriad pakuvad laia lisavarustuse valikut. Uusi atrasid on võimalik valikuliselt varustada kas mehaanilise või hüdraulilise töölaiuse reguleerimisega. Kivikaitsesüsteemidest on võimalik valida kas mehaanilise, poolautomaatse või täisautomaatse hüdraulilise kivikaitsesüsteemi vahel. Peale selle on valikus viied erinevad hõlmad, kaasa arvatud ribaõlm.

Amazone tuleb turule uue rippes adra seeriaga Cayros
Foto: Jatiina OÜ

Üks erilisi Cayros atrade kvaliteedinäitajaid on ©plus-karastustehnoloogia hõlmadele. See tagab pikema kasutusea, suurema vastupidavuse löökidele ja väiksema veojõuvajaduse, mis omakorda viib kütuse kokkuhoiuni.Kontaktid leiad SIIT

Küsi lisa: OÜ Jatiina

E-post: [email protected]

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960