Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 19. jaanuar 2017

Jetoil käivitas uudse kütusemüügi portaali

Jetoil käivitas uudse kütusemüügi portaali
Autor: Jetoil

Kütusefirma Jetoil lõi Eestis esimese hulgiklientidele mõeldud kütusemüügi portaali, mis võimaldab ööpäevaringselt tellida kütust endale sobivasse sihtkohta ja jälgida kütusehindade muutumist.

Portaalis www.ekütus.ee saab hindasid ise jälgida ning endale sobival ajal ja seadmest esitada tellimuse, mis toimetatakse kohale kuni kahe tööpäeva jooksul.

Jetoili juhatuse liikme Virgo Arge hinnangul on kütuse hulgiäri praegu samas punktis kui oli pangandus enne internetipanga loomist. “Kütuse hulgiäri on püsinud võrdlemisi muutumatuna juba viimased 20 aastat. Tänaseni liigub kütuse hulgimüügis hinnainfo ja tellimused kliendi ja kütusemüüja vahel vaid n-ö traditsioonilisel viisil ehk telefoni või e-kirjade teel ning piiratud tööajal. Kuigi otsene suhtlus on paljudele sobiv viis kütuse tellimiseks, soovisime pakkuda klientidele ka mugavamat alternatiivi,” kommenteeris Arge.

Kütuseportaalis e-kütus saab vaadata kütuste hindasid ja nende muutumist ajas, samuti personaalseid, asukohapõhiseid hinnapakkumisi, mis lisaks kütusehinnale sisaldavad juba ka kütuseveo kulu sihtkohtadesse üle Eesti.Lõppkliendid saavad kütusehindasid vaadata ja tellimusi esitada ööpäevaringselt, tanklad ja vahendajad tööpäeviti hommikul kümnest keskööni.Muu info on kõigile portaali kasutajatele kättesaadav ööpäevaringselt.

Arge sõnul on portaal uuenduslik ka võrreldes teiste riikide lahendustega, sest sarnaseid kütusemüügi veebiportaale on maailmas veel võrdlemisi vähe. “Kütusemüügi hulgiäri on küllaltki konservatiivne ja aeglaselt muutuv sektor, mujal maailmas rohkemgi kui Eestis. Seetõttu loome uudse kütuseportaali kaudu mõnes mõttes justkui uut tarbijaharjumust, loome uut “internetipanka,” rääkis Arge.

Kütuseportaali e-kütus on suunatud hulgiklientidele, kes tellivad korraga minimaalselt 1000 liitrit kütust. “Näeme e-kütuse klientidena põllumajandusettevõtteid ja talunikke, transpordiga tegelevad ettevõtteid, ehitus- ja tootmisettevõtteid, kaevandusi ja teisi, kelle jaoks kütus on olulise tähtsusega igapäevases majandustegevuses või kes kasutavad seda näiteks hoonete kütmiseks,” kommenteeris Arge. 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736