Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 26. jaanuar 2017

Palju õnne - maaelufotograaf Arvi Kriis 80

Palju õnne - maaelufotograaf Arvi Kriis 80
Autor: Heino Laiapea

Arvi Kriis on tuntuim maaelu kajastaja läbi fotode, olles kahe sajandi jooksul kõige rohkem teinud maaelu kajastavate ajakirjade kaanepoiste -ja tüdrukute pilte. 24. jaanuaril tähistas mees oma 80. juubelit.

Aastakümneid ajakirja Sotsialistlik Põllumajandus, hiljem ajakirjade Maamajandus ja Maakodu fotograafina töötanud Arvi Kriisi piltidel on inimesed rahulikud, soojad ja sõbralikud. Tuntav on pildistatava ja fotograafi vastastikune side.

Arvi Kriisi piltide kaudu on jäädvustatud inimeste mällu sajad tublid põllumajandustöötajad.Tema fotod on tuntud ka välismaal. Palju on ta pildistanud loodust, eriti Virumaal."Fenomenaalne koertega suhtleja on ta - arvan, et paljud ajakirjanikud on seda kogenud, kes koos Arviga lugusid tegemas käinud," kirjutab ajakirjanik Airi Hallik-Konnula oma Facebooki lehel.Maaeluministeerium pidas Arvi Kriisi meeles tänukirjaga, mille endised töökaaslased mehele ta 80dal sünnipäeval üle andsid. 

Tunnustus Maaeluministeeriumilt
Autor: Heino Laiapea

Heino Laiapea

põllumajandus.ee kaasautor

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 51 77 736