Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 13. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DeLaval kutsub siloseminarile

DeLaval kutsub siloseminarile
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
DeLavali siloseminar toimub 28. veebruaril Väätsa Agro Lõõla farmis. Seminari peamised teemad on tõhus silomajandus, söötmine ja sööda valmistamine mahefarmides ja DeLavali silokonservandid.

Seminari peaesinejaks on Saksamaalt pärit Horst Auerbach - ekspert, kes on rohkem kui 20 aastat pühendunud erinevatele silo tegemise aspektidele ning omandanud doktorikraadi uurides silo mükotoksiinide ja seenbakterite kasvu takistamist. Ta on juhtinud silokonservantide teadus- ja arendustegevusi ning omab kogemusi ületamaks siloga seotud probleeme ka teistes riikides väljaspool Saksamaad. Alates 2014. aastast on Auerbach loomasööda tootmises põllumajandustootjate ja kogu tööstuse taotluste alusel abi osutav vabakutseline konsultant.. Registreeruda saab kuni 17.02.2017.

Seminari päevakava:

9.00 Hommikukohv9.15 Sissejuhatav osa9.40 Seminari I osa12.00 Lõuna13.00 Seminari II osa14.00 Farmipraktika ja ekskursioon15.00 Orienteeruv seminari lõppSeminari käigus tutvutakse Väätsa Agro farmis kasutatava silo ja selle valmistamise meetoditega.Seminar toimub Järva maakonnas Väätsa vallas Lõõla farmis (koordinaadid 58.929441, 25.373589).Seminarile saad registreeruda SIIN

Lisainfo: www.delaval.ee

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960