Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 7. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vennad Soosaared ostsid Mäo PÜ

Kolm venda jätkavad Mäo põllumajandusühistu tegevust
Foto: Äripäev AS
Kaks kuud tagasi asus üks Vändra teraviljakasvatajatest vendadest Mäo põllumajandusühistusse agronoomina tööle, et kuulata maad loomakasvatusettevõtte ostuks - nüüd ongi käed löödud ja vennad lubavad jätkata ka loomakasvatust.

Pärnumaal Vändras teravilja kasvatav Ivo Soosaar sõnas, et enne agronoomina tööle asumist oli ta Mäo põllumajandusühistu kauase juhiga alustanud läbirääkimisi ettevõtte müügiks, vahendab Järva Teataja.

„Tööle asudes sain täpsemalt ülevaate, kuidas tööd käivad, ja paari kuu järel olime veendunud, et ettevõte on ostuvääriline,“ selgitas ta ja lisas, et tegemist on ettevõttega, kuhu pole aastaid suurt raha paigutatud ja uuendada tuleb nii hooneid kui ka tehnikaparki.

Mäo PÜ on Järvamaal üks vähestest kui mitte ainuke ettevõte, kel on torusselüpsiga laudad.  „Leping on allkirjastatud ja jäime tehinguga rahule. Ostsime vendadega valmis ja tegusa ettevõtte, mis vajab küll suuri investeeringuid, kuid olemas on maad, et pidada tuhandepealist loomakarja,“ lausus Soosaar.

Vennad Tiit, Ivo ja Jaak Soosaar on Pärnumaal Vändra vallas tuntud teraviljakasvatajad.

Loe pikemalt Järva Teatajast.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960