Oilseeds kutsub infopäevadele

Oilseeds kutsub infopäevadele  Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Oilseeds Trade korraldab iga aasta alguses Eesti põllumeestele praktilisi õppepäevi. Infopäevadel jagatakse teavet uute viljelusmeetodite, taimekaitsevahendite, väetiste, seemnete, põllutöömasinate ja -seadmete ning muu huvipakkuva kohta.

Oilseeds põllumajanduslikud infopäevad 2018 toimuvad Eesti Maaülikooli peamajas (Kreutzwaldi 1, Tartu) Märjamaa Rahvamajas (Sauna 2, Märjamaa)

15. jaanuaril

16. jaanuaril

Infopäev on tasuta, vajalik on vaid eelnev registreerumine, et tagada kõigile mugav istumine ja piisav söök.PÄEVAKAVA

9.30 Kogunemine ja hommikukohv10.00 Sissejuhatus. Meelis Fink, Oilseeds Grupp10.05 K-Leaf – täiuslikult lahustuv kaaliumsulfaat. Piotr Syrkut, Tessenderlo Group10.50 Oakasvataja kogemused. Tarmo Timmi, Jaagumäe Talu11.15 Loodust säästev taimekaitsevahendite kasutamine. Indrek Keres, Eesti Maaülikool11.45 Amazone ja Krone uudised. Jaanus Põldmaa, Oilseeds Tehnika

12.30 Lõuna

13.15 Deutz-Fahr uudised, Keenan ja Hauer info. Ergo Viil, Oilseeds Tehnika

13.45 Taimekaitsevahendite maailma ja Eesti trendid. Allan Illak, Oilseeds Trade14.15 Ülevaade väetiseturust. Marina Belavina, Oilseeds Trade14.45 Maailma viljaturu trendid. Copenhagen Merchand15.30 Vilja kokkuost. Meelis Fink, Oilseeds Trade16.00 Infopäeva lõpetamine, loosimine

Infopäevadele saad registreeruda SIIN.

Jaga lugu:
Seotud lood

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150