Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 29. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oilseeds kutsub infopäevadele

Oilseeds kutsub infopäevadele
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Oilseeds Trade korraldab iga aasta alguses Eesti põllumeestele praktilisi õppepäevi. Infopäevadel jagatakse teavet uute viljelusmeetodite, taimekaitsevahendite, väetiste, seemnete, põllutöömasinate ja -seadmete ning muu huvipakkuva kohta.

Oilseeds põllumajanduslikud infopäevad 2018 toimuvad Eesti Maaülikooli peamajas (Kreutzwaldi 1, Tartu) Märjamaa Rahvamajas (Sauna 2, Märjamaa)

15. jaanuaril

16. jaanuaril

Infopäev on tasuta, vajalik on vaid eelnev registreerumine, et tagada kõigile mugav istumine ja piisav söök.PÄEVAKAVA

9.30 Kogunemine ja hommikukohv10.00 Sissejuhatus. Meelis Fink, Oilseeds Grupp10.05 K-Leaf – täiuslikult lahustuv kaaliumsulfaat. Piotr Syrkut, Tessenderlo Group10.50 Oakasvataja kogemused. Tarmo Timmi, Jaagumäe Talu11.15 Loodust säästev taimekaitsevahendite kasutamine. Indrek Keres, Eesti Maaülikool11.45 Amazone ja Krone uudised. Jaanus Põldmaa, Oilseeds Tehnika

12.30 Lõuna

13.15 Deutz-Fahr uudised, Keenan ja Hauer info. Ergo Viil, Oilseeds Tehnika

13.45 Taimekaitsevahendite maailma ja Eesti trendid. Allan Illak, Oilseeds Trade14.15 Ülevaade väetiseturust. Marina Belavina, Oilseeds Trade14.45 Maailma viljaturu trendid. Copenhagen Merchand15.30 Vilja kokkuost. Meelis Fink, Oilseeds Trade16.00 Infopäeva lõpetamine, loosimine

Infopäevadele saad registreeruda SIIN.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960