Tartu piiril Rohelises Pargis peeti Baltimaade suurima kodu- ja aianduskeskuse Gardest sarikapidu. Sellega tähistati hoone maksimaalse kõrguse saavutamist ja tänati ehitajaid kiire ja kvaliteetse töö eest.

- Gardest pidas sarikapidu
- Foto: Artur Laugamets
10. jaanuaril 2018 toimunud pidulikul üritusel said sõna Rohelise Pargi arendaja Cesana Grupp AS juhatuse liige Tauri Sokk ning Gardest OÜ esindaja Raul Jeets.
Rohelise Pargi arendaja, Cesana Grupp AS juhatuse liige Tauri Sokk avaldas heameelt, et juba nelja kuu jooksul on ehitusega nii kaugele jõutud: „Juunis väljastati ehitusluba ja sõlmiti ehituslepingud, augustis löödi kopp maasse, novembris toimus hoone nurgakivi panek ning juba täna, jaanuari teisel nädalal, kõrgub ehitis meie ees.“

- Uus aianduskeskus valmib aprillis.
- Foto: Artur Laugamets
Gardest OÜ esindaja Raul Jeets tänas ehitajaid ja koostööpartnereid. „Tohutu töö ja vaev, mis on kerkivasse suurkeskusesse möödunud kuude jooksul panustatud, on imetlusväärne,“ viitas Jeets ehitusettevõtete Mapri Ehitus OÜ ja Thermoflor B.V kiirele ja kvaliteetsele tööle.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Vähem kui kaheksa kuuga kerkiv Gardest avab külalistele uksed juba aprillis 2018.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tartu piiril Rohelisse Parki loodav Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus Gardest saab homme, 28. novembril nurgakivi. Aprillis 2018 uksed avavas keskuses on müügipinda 9000 ruutmeetrit, projekti maksumus on ligikaudu 6 miljonit eurot. Nurgakivi panevad Rohelise Pargi, Gardesti ja ehitusfirmade esindajad ning Tartu linnapea.
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.