Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 23. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis seisus oled sina võrreldes konkurendiga?

Mis seisus oled sina võrreldes konkurendiga?
Foto: Postimees/Scanpix
Äripäeva Infopangal valmis äsja analüüs sellest, mis on põllumajandusega, metsandusega ja kalandusega tegelevates ettevõtetes selle aasta alguses toimunud, kellele kui palju raha on laekunud, kui palju suurem või väiksem on see võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ning kui palju on töötajaid juurde värvatud või koondatud.

I kvartali tulemuste raport annab võimaluse saada ülevaade, kuidas sektori ettevõtetel läheb, mõista tegelikke trende ja võrrelda ettevõtete tulemusi, et omada pilti konkurentsipositsioonist.

Looma- ja taimekasvatuse konkurentsiraport

Puidutööstuse konkurentsiraport 

Konkurentsiraporti hinna sisse kuulub:

kommenteeritud konkurentsiraport

valdkonna ettevõtjate trendiuuringu kokkuvõte

andmefail valdkonna trendiraportiga

andmefail ettevõtete finantsnäitajate ja suhtarvudega

Eesti majanduskeskkonna ülevaade - I poolaasta 2017

Äripäeva Infopanga ühekuuline kasutuslitsents

Need 2 konkurentsiraportit on koostatud 2016. a majandusaruannetes esitatud andmete baasil.

Kvartaalne raport sisaldab endas järgnevat:

ettevõtte käibe kasv kordadesregistrikoodnimiettevõtte liikKMKR infoEMTAK tegevusvaldkondasukoht2018 I kvartali riiklikud maksud, tööjõumaksud, käive, töötajad2017 I kvartali riiklikud maksud, tööjõumaksud, käive, töötajadtöötajate arvu kasv kordades

Raportit saad osta Äripäeva Infopangast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960