Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 27. aprill 2018

Salvest: moodsad retseptid pakuvad legendaarsetele purgitoitudele tugevat konkurentsi

Salvest AS tootmine Tartus
Autor: Salvest AS
Täna 72. sünnipäeva tähistav Salvest tunneb rõõmu selle üle, et eestimaalased on jätkuvalt väga lojaalsed oma traditsioonilistele lemmikutele, kuid tunnevad üha suuremat huvi maailma toidutrendidest ja erinevatest köögikultuuridest inspireeritud roogade ning innovaatiliste retseptide vastu.

Salvesti müügi- ja turundusjuhi Triin Kõrgmaa sõnul on ettevõtte üle 70 aasta kestnud eduloo taga oskus pakkuda igale põlvkonnale tooteid, mis jäävad toidulauale aastakümneteks. „Üks Salvesti legendaarsemaid hitt-tooteid on Mulgi kapsad, mis on ka meie vanim jätkuvalt müügil olev toode – pärast 67 müügil olnud aastat ei näita selle toote müük sugugi raugemise märke,“ rääkis Kõrgmaa.

Tema sõnul leidub sarnaseid fenomene ka salatite kategoorias. „Nostalgiatooted nagu „Toome“ ja „Tervist“ salatid ei kao veel lettidelt niipea – legendaarsetel salatitel on jätkuvalt väga lojaalne tarbijaskond, mis kasvab iga aastaga,“ selgitas ta.

Viimastel aastatel on sünnipäevalaps Salvest pannud üha rohkem rõhku innovatsioonile, et tuua turule terviseteadlike ja eksootilisemaid toiduvalikuid hindavate tarbijate ootustest lähtuvaid tooteid.

„Meie viimane eduelamus on kahtlemata Smushie ökoloogiliste supersmuutide turuletulek, tänu millele on Salvesti sõprade hulka lisandunud tohutult palju uusi noori tarbijaid ning mis on märkimisväärselt laiendanud meie ekspordipotentsiaali. Naturaalsed ökoloogilised smuutid ja „supertoidud“ on kindlasti toidukategooria, mille olulisus tarbijate toiduvalikutes kasvab tulevikus veelgi – plaanime täita selles valdkonnas ka edaspidi suunanäitaja rolli,“ kinnitas Kõrgmaa.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751