Traktoritootja Kubota investeerib 55 miljonit eurot

Traktoritootja Kubota investeerib 55 miljonit eurot
Traktoritootja Kubota investeerib 55 miljonit eurot

Kubota kasv ja laienemine Euroopas jätkub, mistõttu investeerib Kubota 55 miljonit eurot uude teadus- ja arenduskeskusesse Euroopas. Uus keskus rajatakse Prantsusmaale, Crépy-en-Valois ja see alustab täiel võimsusel tööd 2020. aastal.

Kubota uus teadus- ja arenduskeskus koondab endasse põllumajanduslike traktorite projekteerimiskompetentsi ja sellest saab Kubota traktorite teadustegevuse baas Euroopas.

Kaasaegsete projekteerimis- ja valideerimistööriistadega varustatud tipptasemel teadus- ja arenduskeskus võimaldab Kubotal oma uute traktorimudelite jaoks välja töötada uudseid tehnoloogiaid, mis tagavad Euroopa põllumajandustootjate erivajaduste täitmise ja mis kannavad edasi ettevõtte DNA-d: usaldusväärsus, kasutusmugavus ja optimaalsed halduskulud.

Oma üleilmastumise protsessi osana soovib Kubota edendada tootearendust, kohandades seejuures lahendusi teenindatavate turgude erivajadustest lähtuvalt. Uus keskus mängib selles protsessis olulist rolli. Kubota arendab edasi põllumajandusmasinaid, kohandades neid nii, et need tagaksid tõhusa töö eri põllukultuuride, pinnasetingimuste ja tööprotsesside puhul.

Juba 100 maailma riigis tegutsev Kubota soovib veelgi rahvusvaheliselt kasvada ning ettevõtte viimane investeering hoogustab seda laienemist ja kasvu veelgi. Alates Kubota Holding Europe B.V. asutamisest 2017. aastal on ettevõte tugevdanud oma identiteeti Euroopas.

Kubota traktorite müük kasvas Euroopas ka 2017. aastal. Kubota masinad on saanud Euroopas mainekaid tunnustusi ja auhindu, sh „FIMA TECHNICAL NOVELTY“ Agri Robo autonoomse traktori eest ning „TRACTOR DE ESPAIGA“ M5101 Narrow Advance Cab traktori eest.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised