Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sike Agri omandas ainuesindus­õiguse Hakki Pilke toodetele

Hakki Pilke 38 Pro masin on kompaktne ja kiire abimees puude lõhkumisel.
Foto: Sike Agri OÜ
Jõgeval asuv põllumajandustehnika müüja Sike Agri OÜ on alates selle aasta veebruarist halumasinate Hakki Pilke ainuesindaja Eestis. Läbi nende saab soetada uue halumasina ning pakutakse ka hooldusteenust ja varuosi.

Maaselän Kone Oy on Hakki Pilke halumasinaid tootnud Soomes juba üle 30. aasta. Tänu pidevale tootearendusele, innovatiivsetele lahendustele ja kvaliteedile rõhumisele on saavutatud antud sektoris maailmas turuliidri positsioon. Eduka turunduse toel ollakse esindatud enam kui neljakümnes riigis üle maailma. Ka Eestis on neid tooteid müüdud juba rohkem kui kümmekond aastat. Terra Patris gruppi kuuluva Maaselän Kone Oy eesmärgiks on säilitada ja tugevdada liidripositsiooni halupuidu tootmisseadmete tootja ning edasiarendajana.

Sike Agri OÜ juhatuse liige Tõnu Kelder on Hakki Pilke toodete esindusõigusest rääkides rahulolev, sest tegu on tootesarjaga, mis on eestlastele teada just enda kõrge kvaliteedi ja kasutajasõbralikkuse poolest. „Pika tootearenduse tulemusel on Hakki Pilke halumasinad ja selle lisaseadmed oma klassi parimad, need on kiired ja kompaktsed ning energiasäästlikud,“ sõnas Kelder.

Maaselän Kone Oy tegevjuhi Anssi Westerlundi sõnul on halumasinate professionaalsetelt kasutajatelt saadud tagasiside põhjal viimaste aastate jooksul Hakki Pilke tootevalikut uuendatud ja täiendatud. Tulevikus soovitakse olla Balti riikides seadmete lõppkasutajatele veelgi lähemal. „Koostöö alustamine Sike Agri OÜ-ga ühtib meie püstitatud eesmärkide ja strateegiaga ning me usume, et juba lähitulevikus Hakki Pilke tooted tugevdavad enda positsiooni Eesti turul,“ ütles Westerlund.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960