Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: Maamess 2019

Järjekorras 27. Maamess toimus 25.-27. aprillil Tartus. Messil osales 480 eksponenti kaheteistkümnest riigist. Vaata suurt fotogaleriid messist.
Maamess 2019
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Traditsiooniliselt moodustab Maamessi raskuskeskme põllumajandus- ja metsandustehnika väljapanek, mis hõivab 70 000-ruutmeetrisest messiväljakust suure osa.

Esindatud olid nii traktorid, kombainid, põlluharimisriistad, haagised, heinatehnika ui ka metsalangetus- ja veotehnika ning puidutöötlemisseadmed. Lisaks sai näha lüpsiroboteid, farmiseadmed, loomasöötasid ning paljut muudki.

Maamess 2019. Fotod: Meelika Sander-Sõrmus

LOE LISAKS:

Maamessi parimad palad

Dotnuva Baltic näitab CASE IH ja Kvernelandi tehnikat

Baltic Agro Machineryl kolm uudistoodet Maamessil

Maamessil näeb punast, keda võib usaldada

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960