Autor: Põllumajandus.ee • 17. juuli 2019

MES hakkab teraviljakasvatajate kõrval ka aiandustootjaid tunnustama

Sel aastal valitakse esimest korda parim taimekasvataja aiandustootjate seast.
Foto: Pixabay
Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) annab kuuendat aastat välja parima taimekasvataja aunimetust. Kui seni hõlmas konkurss vaid teraviljakasvatajaid, siis nüüd on konkursi tingimusi muudetud nii, et vaheldumisi valitakse ühel aastal parim taimekasvataja teraviljakasvatajate seast ning järgmisel aastal aiandustootjate seast. Sel aastal valitakse esimest korda parim taimekasvataja aiandustootjate seast.

„Eesti põllumajandus on üha mitmepalgelisem ja toodang mitmekesisem. Juurde on tekkinud hulk väiketootjaid, kelle tegevusala on aiandustootmine ning seda valdkonda soovime ka laiemale üldsusele tutvustada,“ selgitas MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg konkursi tingimuste muutmist.

Kandidaate parima taimekasvataja konkursile saab esitada 31. juulini. Lisainfo on leitav SIIT.

Aunimetus antakse üle sügisel Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspeol, mis sel aastal toimub Tartus Eesti Rahva Muuseumis 31. oktoobril. Lõikuspidu on üheks osaks esinduslikust Eesti Põllumajanduse Aastanäitusest EPA2019.

TASUB TEADA

Maaelu Edendamise Sihtasutuse eesmärk on toetada ja elavdada Eesti maapiirkonna ettevõtlust ja kujundada maaelu mainet. Aunimetuste väljaandmise eesmärk on tunnustada innovaatilist ja efektiivset tootmist ning avaldada tunnustust tehtud töö eest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960