Autor: Põllumajandus.ee • 22. jaanuar 2020

EPA2020 – põllumeeste oma suursündmus tuleb taas

Eesti Põllumajanduse Aastanäitus (EPA) sai eelmisel aastal suurepärase tagasisside nii eksponentidelt kui külastajatelt. Sestap on sama sündmus tulemas ka sel aastal. Broneeri oma kalendrisse messiaeg juba praegu!
EPA tuleb taas.
Autor: Aare Hindremäe

Eesti Põllumajanduse Aastanäituse keskmes on ettevõtja ja tema vajadused – see on ettevõtjatele suunatud sündmus, mis pakub valdkonna professionaalidele platvormi omavahelisteks kohtumisteks ja mõttevahetusteks.

EPA2020 toimub 14.-15. oktoobrini 2020 Tartus Raadil Eesti Rahva Muuseumi avaratel sise- ja välispindadel.

Aastanäitus toob kokku Eesti põllumajandussektori otsustajad ja põllumeeste kõige olulisemad koostööpartnerid. Kahe päeva jooksul tutvustatakse põllu- ja biomajanduse trende, uuendusi ning innovaatilisi tehnoloogiaid, mis aitavad ettevõtetel paremini majandada ja leida lahendusi kõige keerulisematele igapäevastele väljakutsetele.

Lisainfot messi kohta leiad SIIT.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751