Autor: Põllumajandus.ee • 22. jaanuar 2020

Põllumajanduskoja nõukogu uus esimees on Sivar Irval

Eile, 21. jaanuaril valis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) nõukogu uueks esimeheks Sivar Irvali, kes on viimased neli aastat olnud koja nõukogu liige ja kolm aastat juhtinud põllumajanduskoja maamajanduse gruppi.
Põllumajanduskoja nõukogu uus esimees on Sivar Irval.
Foto: Dimedium AS

„Tänan koja nõukogu ja liikmeid usalduse eest! Olles koja nõukogusse valitud maamajanduse grupist, soovin olla nagu liim puitkiudplaadis ja siduda erinevad osapooled kokku. Oodatud tulemusi saavutame vaid koostöös kõikide tarneahela osalistega – põllumeeste, toidutööstuste ning teiste maa- ja metsamajandusega seotud ettevõtjatega. Eesmärgiks on tugevdada põllumajandus-kaubanduskoja rolli Eesti biomajanduse valdkonna eestkõnelejana,“ ütles värskelt ametisse valitud EPKK nõukogu esimees Sivar Irval.

Irval rõhutas ühtlasi, et tema jaoks on väga oluline kohalik Eesti toit eestimaalaste toidulaual ja ka meie toiduainete eksport, mille kaudu suudame tagada meie rahvale parema elujärje. „Soovin, et ka Eesti poliitikud teadvustaksid üha enam, kes tagavad meile kõikidele kolm korda päevas kvaliteetse toidu!“ lisas Irval.

Põllumajanduskoja uus nõukogu esimees Sivar Irval on koja liikmesettevõtte AS Dimedium nõukogu liige ja Eesti Suurpõllumeeste Klubi president. Varasemalt on ta olnud AS Remedium ja AS Dimedium juhatuse esimees, Virumaa Põllumeeste Liidu juhatuse esimees ning üheksa aastat juhtinud ka Eesti Kalakasvatajate Liitu. Ta on õppinud Eesti Maaülikoolis veterinaarmeditsiini.

Koja nõukogu aseesimeestena jätkavad Tõnus Post (Kõljala POÜ), Jaanus Murakas (E-Piim Tootmine) ja Anu Hellenurme (Anu Ait).

Viimased neli aastat põllumajanduskoja nõukogu juhtinud Olav Kreen jätkab tööd nõukogu liikmena. EPKK tänab Kreeni suure panuse eest koja arengusse!

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960