Autor: Põllumajandus.ee • 23. jaanuar 2020

Uued silokindlustuslisandid MAGNIVA aitavad Lalsilist kiiremini silo valmistada

Lallemand otsustas seniste silokindlustuslisandite Sil-All, Lalsil ja Biotal asemele tuua turule uued tooted kaubamärgi MAGNIVA all.
Lallemand otsustas seniste silokindlustuslisandite Sil-All, Lalsil ja Biotal asemele tuua turule uued tooted kaubamärgi MAGNIVA all.
Foto: Baltic Agro AS

Taani põllumajandusühendusel DLA on MAGNIVA brändi toodetele eksklusiivne müügiõigus. Eestis müüb MAGNIVA silokindlustuslisandeid Baltic Agro.

Sil-All silokindlustuslisand on Eestis saadaval kuni kaupa laos jätkub.

Uus tootebränd koondab kolme silolisandibrändi parimad omadused. MAGNIVA Platinum tooted sisaldavad uut patenteeritud heterofermentatiivset bakteritüve L.Hilgardii CNCM I-4785.

MAGNIVA silokindlustuslisandites kasutatakse ära bakterite L. Hilgardii CNCM I-4785 ja L. Buchneri NCIMB 40788 omavaheline sünergiline koosmõju, mille tulemusena toimub kiire sileerumine ning tagatakse väga hea avamisjärgne stabiilsus. Kiire pH langus tagab väiksemad kuivainekaod, väiksema etanooli ja äädikhappe sisalduse. Katsed tõestavad, et MAGNIVA kindlustuslisandit kasutatades saavutatakse aeroobne stabiilsus ka lühikese, 15-päevase, fermenteerimise ajaga. Nii on võimalik silo kasutusele võtta juba kaks nädalat peale valmistamist.

Silo tootmisel on tähtis lühema ajaga saavutada aeroobne stabiilsus: kasuta uut bakterit sisaldavat MAGNIVA silokindlustuslisandeid.

Eelised MAGNIVA kasutamisel avalduvad aeroobses stabiilsuses ja väiksemas kuivaine kaos, põllumajandustootja jaoks tähendab see võimalust alustada silo söötmist 14-päeva peale selle valmistamist.

TASUB TEADA

LALLEMAND Inc. Kanada ettevõte peakontoriga Montrealis. Eraomandis olev ettevõte asutati 19. sajandi lõpus ja on spetsialiseerunud pärmide ja bakterite uurimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele põllumajandus- ja toiduainetööstusele. Lallemand annab tööd enam kui 4300 inimesele, kes töötavad 45 riigis viiel mandril.

Baltic Agro on Baltimaade tuntud põllumajandustarvikute ja põllumajandusteenuseid osutav ettevõte. Loomakasvatajale pakub Baltic Agro puistes söötasid, Scanola rapsikooki, mineraalsöötasid, silotarvikuid, silokindlustuslisandeid ja SöödaMeistri teenust. Baltic Agro loomakasvatusosakonna eesmärk on olla usaldusväärne ja teadlik partner, vahendades Eesti loomakasvatusettevõtetele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid ning igakülgset nõustamist. Baltic Agro kuulub koos Scanola Balticuga Danish Agro kontserni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960