Autor: Põllumajandus.ee • 10. veebruar 2020

Baltic Agro Machineryl uus tegevjuht

Baltic Agro Machinery OÜ tegevjuht alates 3. veebruarist on Kristjan Ruusamäe.
John Deere taimekaitseprits.
Foto: Baltic Agro Machinery

Kristjan Ruusamäe on tegevjuhi ametis kuni ettevõtte üleminekuperioodi lõpuni Wihuri OÜ-le. Ta on Baltic Agro Machinery-s töötanud John Deere-i haakeseadmete, traktorite ja taimekaitsepritside tootejuhina alates 2015. aasta augustist. Ruusamäe jätkab oma tööd ka traktorite ning taimekaitsepritside tootejuhi ülesannetes.

TASUB TEADA

Baltic Agro Machinery on müünud alates 1. august 2015 Eestisse 353 traktorit. Populaarseim traktorimudel läbi aastate on olnud John Deere 6215R (56 tk), järgnevad 5100M (26 tk), 8345R (18 tk), 8320R (17t k), 8400R (16 tk) ja 6250R (16 tk). Ka 2019. aasta ostetuim traktor oli John Deere 6215R, mida müüdi 11 tk.

Baltic Agro Machinery OÜ endise tegevjuhi Eiko Nõgolsi töösuhe lõppes 3. veebruaril 2020.

LOE LISAKS:

Üleilmselt tuntud ja hinnatud John Deere vahetab Eestis taas esindajat

Baltic Agro Machinery jätkab sama meeskonnaga igapäevast aktiivset müügitööd, tehnika hooldust ja kõikide klientide kõrgetasemelist teenindamist kõigis kolmes keskuses: Tartus, Türil ja Jüris kuni ettevõtte üleminekuni Wihuri OÜ-le.

Wihuri OÜ esindusnimi Eestis on Wihuri Agri.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960