Autor: Põllumajandus.ee • 13. mai 2020

Sel aastal Vissi näitusi ei toimu!

Traditsiooniliselt juuni kuus toimuvad konkursid "Saarte Viss" ja "Viss 2020" jäävad sel suvel ära.
Sel aastal Vissi näitusi ei toimu!
Foto: Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu

Eesti Vabariigi Valitsuse otsusega ei toimu mais ja juunis avalikke üritusi. Kuna paljud kevadised üritused on edasi lükatud sügisesse, on september-oktoober juba väga tihedalt täis. Samuti puudub kindlus, et sügisel üritusi tavapäraselt korraldada saab.

Sellest tulenevalt otsustas Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu juhatus, et näitused "Saarte Viss 2020" ja "Viss 2020" jäävad ära.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960