Autor: Põllumajandus.ee • 22. juuni 2020

Esimene aastanäitus lõi tänavusele EPA-le hea vundamendi

Põllumajandus-Kaubanduskoda ootab maaettevõtjaid sel sügisel taas Eesti Põllumajanduse Aastanäitusele EPA2020, mis toimub 14.-15. oktoobrini 2020 Tartus Eesti Rahva Muuseumi avaratel sise- ja välispindadel kohe pärast põllutööde lõppu.
Põllumajandus-Kaubanduskoda ootab maaettevõtjaid sel sügisel taas Eesti Põllumajanduse Aastanäitusele EPA2020.
Foto: Aare Hindremäe

Võrreldes eelmise aastaga oleme näituse toimumise aja kaks nädalat varasemaks toonud, mis annab paremad võimalused ka välitegevusteks. Aastanäitus toob kokku Eesti põllumajandussektori otsustajad ja põllumeeste kõige olulisemad koostööpartnerid. Kahe päeva jooksul tutvustatakse põllu- ja biomajanduse trende, uuendusi ning innovaatilisi tehnoloogiaid, mis aitavad ettevõtetel paremini majandada ja leida lahendusi kõige keerulisematele igapäevastele väljakutsetele.

Aastanäituse korraldamiseks andis eelmise aasta positiivne kogemus hea impulsi. Osalejad olid rahul nii pakutava programmi kui messi asjaliku õhkkonnaga. Tänavune registreerimine näitusele on olnud väga aktiivne ja paljud eelmise aasta osalejad on soovinud näitusepinda suurendada. Eelmise aasta tagasiside põhjal on EPA mess põllumajandussektoris tegutsejatele väga hea kokkusaamise koht. Usume, et normaalne elu taastub ning eriolukorra ajal kehtinud piirangute kadumisel on soov kokku saada ja kohtuda suurem kui kunagi varem. Põllumeeste oma messil saavad kokku maaharija ja traktorimüüja, teraviljakasvataja ja börsimaakler, piimafarmipidaja ja pankur jne. Kohtutakse oma võtmeklientide ja äripartneritega, ja kui vaja, siis tänavust erilist aastat arvestades natuke suuremat distantsi hoides. Kinnitame, et näituse korraldamisel järgime sügisel kehtivaid tervisenõudeid.

Enamus näituse sisepinda on küll juba broneeritud, kuid kiirematele ettevõtetele leiame veel kindlasti võimaluse näitusel enda tegevuse tutvustamiseks. Kohal on põllumeeste olulised koostööpartnerid ja juhtivad ettevõtted, nagu näiteks Baltic Agro, Wihuri, Dimedium, Väderstad, DeLaval, Linery, Anu Ait, Alltech, Tatoli, Agriland, Teknest, DairyTec, E-Agronom, Balmax, Põllumajandusloomade Jõudluskontrolli AS, Taimekasvatuse Instituut, Põllumajandusuuringute Keskus, Dotnuva Baltic, A.Tammel, Intrac jne.

EPA eripära on kindlasti see, et näitus on suunatud vaid ärikülastajatele ehk tegemist on nn business to business messiga. Seda rõhutame ka oma seminariprogrammi kokku pannes. On ju seminarid ja konverentsid aastanäituse üks olulisi alustalasid. Tahame tänavu muuta programmi veel sisukamaks ja osalemise mugavamaks. Seminaride korraldamisel arendame ka e-lahenduste kasutamise võimekust.

Suurematest sündmustest toimuvad EPA2020 raames Aianduse visioonikonverents, konverents Maheturg 2020, Lihaveisekasvatajate aastakonverents ja Eesti Tõuloomakasvatajate Liidu juubelikonverents. Arvestades seda, mis ümbritsevas majanduskeskkonnas toimub, siis EPA fookuses on kindlasti ka finantseerimise ja tööjõu teemad. Tänavune EPA on pärast põllutööde lõppu heaks kohaks kokkuvõtete tegemiseks, uute teadmiste ammutamiseks ja tulevikku vaatamiseks.

Täpsem info ja registreerimine www.epamess.ee ning Epp Sultsmann, [email protected], tel 600 9334.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960