Autor: Põllumajandus.ee • 10. detsember 2020

Kivine: pakendamise arendus ja tulemuslik brändiuuendus tõstsid meid uuringu tippu

Farmi Piimatööstus tõusis Kantar Emori suurettevõtete maine uuringu edetabelis 3.–4. positsiooni jagama rahvusvahelise mootorikütuste ning jaemüügi kontserniga Circle K.
AS Farmi Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine.
Foto: Liis Treimann

„Inimesed tajuvad Farmit tugeva ja jätkusuutliku ettevõttena, sest oleme näinud suurt vaeva nii pakendamise arendamises kui ka brändi uuendamises,“ sõnas AS Farmi Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine. „Jätkusuutliku ja keskkonnasäästliku pakendamise arendamine lisaks korduvkasutatavate materjalidele kasutusele võtmisele on toiduainete tööstuses kõige kuumem trend ja uus suur väljakutse, sest terve maailm on muutunud keskkonna teemadel oluliselt targemaks ning lausa nõuab tootjatelt trendide järgmist.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960