Autor: Linda Eensaar • 15. detsember 2020

Eestlase toidulaua katab igal juhul välismaalane

Kadarbiku Köögivili OÜ juht Veiko Pak.
Foto: Andras Kralla/Äripäev
Kohalik köögiviljakasvatus seisab valiku ees – võõrtööjõu kasutamine eestimaiste köögiviljade kasvatamisel või välismaise köögivilja sissetoomine.

Praeguste trendide jätkumisel on igal juhul üks neist kahest, tööjõud või köögivili, välismaist päritolu. Selleks, et ühe või teise suuna peale pikemaid äriplaane teha, ootavad põllumehed ja aiapidajad valitsuselt selgeid otsuseid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960