Autor: Põllumajandus.ee • 7. jaanuar 2021

PRIA tuletab meelde: aeg edastada sigade, lammaste ja kitsede arv

15. jaanuariks tuleb PRIA põllumajandusloomade registrile esitada 31. detsembri seisuga peetavate sigade arv tegevuskohas. Lammaste ja kitsede arvu tuleb esitada 1 kord aastas – 1. jaanuari seisuga peetavate lammaste ja kitsede kohta 15. jaanuariks.
PRIA ootab andmeid sigade arvu kohta.
Foto: Unsplash

Neljandas kvartalis tuleb täpsustada sigade arvu alljärgnevate gruppide kaupa:

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960