Autor: Jaan Martin Raik • 18. jaanuar 2021

PRFoodsi tulemusi räsib jätkuvalt pandeemia

PRFoodsi juht Indrek Kasela näeb, et HoReCa sektor ei taastu niipea endisele tasemele.
Foto: Raul Mee
AS PRFoodsi oktoobrist detsembrini kestnud teise kvartali majandustulemuste kohaselt on kalasektoris tunda pandeemia jätkuvat negatiivset mõju – võrreldes aasta varasema teise kvartali perioodiga on käive vähenenud.

PRFoodsi juhataja Indrek Kasela möönis pühapäevases börsiteates, et koroona mõju jätkub kalasektoris ning HoReCa sektor, mis moodustab kogu lõhe- ja forellikaubandusest umbes kolmandiku, ei taastu järgneva 12 kuu jooksul endisele tasemele. Kasela toob välja, et jaekettide osakaal müügis on pidevalt kasvanud ja HoReCa sektori osakaalu nende tegevuses peavad väheoluliseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960