Autor: Koit Brinkmann • 21. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Oliver Kruuda kiusab raha ootavaid põllumehi

Oliver Kruuda, Aivo Pärn ja Jaan Uibo on kohtu all süüdistusega piimatootja Tere puukfirmaks peetud UP Varude maksejõuetuse põhjustamises. Jaan Uibo ning Oliver Kruuda kaitsjad Helmeri Indela ja Küllike Namm kuulavad eelmise aasta novembris Tartu maakohtus toimunud seni ainsal kohtuistungil, mida Kruuda räägib videokonverentsi kaudu.
Autor: Andras Kralla

Põllumehed näevad ärimees Oliver Kruudat skeemitamas Laeva Piima vastu, mis ootab Tere puukfirmaks peetud UP Varude käest saamata jäänud enam kui miljonit eurot.

Raikküla Farmide juhatuse liige Tõnu Rahula sai ühel päeval Läti numbrilt kõne, milles temalt küsiti vene keeles, kas ta müüks oma ettevõtte nõuded Laeva Piima vastu. Talle lubati tehingust 7750 eurot ehk umbes kümme protsenti summast, mida firma on juba kuus aastat oodanud. Selle tehingu tõttu hoiab nüüd peast kinni Laeva Piima nõukogu esimees Hannes Alusalu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150