Autor: Kärt Koppel • 1. veebruar 2021

Anne Mere: oleme sunniviisiliselt muutunud digitaalsemaks

Kui koroonast üldse midagi positiivset otsida, siis üks on see, et oleme sunniviisiliselt muutunud digitaalsemaks, ütleb ASi HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.

HKScani juhatuse esimees Anne Mere
Foto: Raigo Pajula

Digipöörde areng ettevõttes on Anne Mere sõnul suur kultuuriline muutus. Saatesarjas ’’Digipööre kaubanduses ja tööstuses’’ vastas Mere küsimustele, kui kaugele on nende ettevõte digitaliseerimisega jõudnud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960