Autor: Koit Brinkmann • 26. veebruar 2021

Aivo Pärn: see oli piimasõda, mille tulemusena jäi Kruuda Terest ilma

Aivo Pärn.
Foto: Andras Kralla
Ärimees Aivo Pärn ütles tema suhtes aegumise tõttu lõpetatud kriminaalmenetluse kommentaariks, et prokuratuuri süüdistusakt oli puudulik ning kogu asja laiem taust oli piimasõjas, mille tulemusel jäi Oliver Kruuda Terest ilma.

Lisaks Pärnale lõpetas Tartu maakohus kriminaalmenetluse ka Jaan Uibo ja Oliver Kruuda suhtes.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960