Autor: Põllumajandus.ee • 1. märts 2021

Põllumeeste ühistu KEVILI juhiks saab Hannes Prits

Alates 1. märtsist alustab KEVILI juhatuse liikmena Hannes Prits, kes on pikka aega juhtinud Estover Piimatööstus OÜ tegevusi. Senine juhatuse liige Meelis Annus lõpetab oma 6-aastase ametiperioodi ning annab uuele juhile edasi tugeva organisatsiooni.
Hannes Prits
Foto: Põllumeeste ühistu KEVILI

Hannes Prits omab kogemusi nii piimanduses kui ka põllumajanduses. Lisaks Estover Piimatööstuse juhtimisele on ta Tulundusühistu Vooremaa Piim kaudu osalenud Selja OÜ ja Piistaoja katsetalu OÜ suurfarmide juhtimises. Prits on olnud ka ise aktiivne ettevõtja ning Tulivee restorani, Tulivee keskuse ja Purtse jahtsadama rajaja.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960