Autor: Põllumajandus.ee • 18. märts 2021

Nordic Milk: miks meie kallist pakendit ahju topitakse?

Tere ja Farmi piimatööstused ostavad väga suurtes kogustes tetra ning pure pakendeid, mis on kvaliteetsed, kallid ning kõige väiksema CO2 jalajäljega pakendid maailmas, kuid Eesti jäätmekäitlejatel puudub motivatsioon nende taaskasutusse võtmiseks, sõnas Nordic Milk OÜ kestliku arengu juht Katrin Tamm.
Foto: Julia-Maria Linna

„Piimatööstusena lähtume toodete pakendamisel kõige olulisemast ehk toiduohutusest ning panustame sellesse valdkonda palju. Tarbijad nõuavad meilt jätkusuutliku tootmise arendamist ja CO2 jalajälje vähendamist, kuid Eesti riigis ei osata meie pakenditega mitte midagi muud peale hakata kui need lihtsalt põlema panna,“ sõnas Katrin Tamm.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960