Autor: Ain Alvela • 25. märts 2021

Tiit Niilo toodab ja töötleb Eestimaa puhtaimat piima

Tänavu pälvis parima piimaveisekasvataja tiitli Nopri talu peremees Tiit Niilo, kel farmis üle 200 lüpsilehma, kelle meierei töötleb läbi suurema osa oma farmi piimatoodangust ja kes oma äri ajamise kõrval kõvasti panustanud ka elujärje edenemisele Eestimaa kagunurgas.
Foto: Erakogu

Lisaks tunnustusele põllumajanduse vallas, sai Tiit Niilost 24. veebruaril ka Võru maakonna vapimärgi kavaler.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960