Autor: Põllumajandus.ee • 1. aprill 2021

Eesti teadlaste loodud ettevõte aitab põllumajanduses vett säästa

Uudne Eesti teadlaste loodud mõõtetehnoloogia.
Tartu Ülikooli teadlaste loodud ettevõte PlantInvent on seadnud eesmärgiks vähendada täpsemate mõõteseadmete kasutamise abil märgatavalt veetarbimist põllumajanduses.

Alates eelmise aasta teisest poolest aitavad ettevõtte arengule kaasa Eesti kahe suurema ülikooli ja teaduspargi loodud arendusprogrammi Põhjanael mentorid. Eile võeti tiim vastu Tartu Teaduspargi juhitud Eesti ainsasse teadmusmahukatele ettevõtetele suunatud inkubaatorisse S2B Launchpad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960