• 12.04.21, 10:00

Erika Pääbus: mida tapvat oled sa täna juba söönud?

Kui kodust välja astuda, siis kus sa päris toitu näed, küsib Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus.
  • Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus.
  • Foto: Erakogu
Toit ja söömine on inimese põhivajadus. Kuidas oleme me aga liikunud põhivajaduse täitmiselt enda hukkamise juurde? Kuidas kõik muu vähemtähtis on saavutanud meie mõistuses ja käitumises olulisema koha? Võtan valmistoidu ampsu, jõuan rohkem kohtumisi teha, rohkem tunde arvuti taga tööd teha jne.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele