Autor: Erika Pääbus • 12. aprill 2021

Erika Pääbus: mida tapvat oled sa täna juba söönud?

Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus.
Foto: Erakogu
Kui kodust välja astuda, siis kus sa päris toitu näed, küsib Andre Juustufarmi perenaine Erika Pääbus arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Toit ja söömine on inimese põhivajadus. Kuidas oleme me aga liikunud põhivajaduse täitmiselt enda hukkamise juurde? Kuidas kõik muu vähemtähtis on saavutanud meie mõistuses ja käitumises olulisema koha? Võtan valmistoidu ampsu, jõuan rohkem kohtumisi teha, rohkem tunde arvuti taga tööd teha jne.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960