Autorid: Ain Alvela, Põllumajandus.ee • 22. aprill 2021

Hannes Prits: Eesti põllumees on tark ja teab suurepäraselt, mida oma maaga teha

Märtsi alguses tabas iseenesest üsna rahuliku veega maamajandussektorit Eesti mõistes pommuudis, kui sai teatavaks, et aastaid Estoveri piimatööstust juhtinud Hannes Prits siirdub juhtima teraviljakasvatajate ühistut Kevili.
Värskelt piimatööstuse teraviljaühistu vastu vahetanud Hannes Prits Kevili Roodevälja terminalis.
Foto: Sven Arbet

Kuigi veel aastatelt alla neljakümne, on Hannes Prits jõudnud omal ajal õppimise kõrvalt Soomes ehitusel töötada, üles ehitada Purtse jahisadama ja Tulivee majutuskeskuse, ta peab koos vend Heigoga põhjaranniku äärset Tulivee restorani ning tegutseb eraettevõtjana Lüganusel lubjakivi kaevandamise vallas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960