• 22.04.21, 14:40

Toidutöösturid: keerulise aja kohta läheb pigem hästi, kuid tervisekriis on endiselt risk

Toidutööstuse juhtide hinnangul on toidusektor võrreldes teiste tegevusaladega kriisiajal pigem hästi hakkama saanud, kuid tootmise jätkumise tagamiseks oodatakse pikisilmi vaktsineerimist.
Premia juht Aivar Aus märgib, et tööstusministri ideel on jumet ja ministri kaasabil saaks sektor kindlasti rohkem tähelepanu.
  • Premia juht Aivar Aus märgib, et tööstusministri ideel on jumet ja ministri kaasabil saaks sektor kindlasti rohkem tähelepanu.
  • Foto: Raul Mee
Tööstusuudised rääkis lihatööstuse HKScan Estonia juhatuse esimehe Anne Mere, Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimehe Aivar Ausi, toiduõli tootva Scanola Balticu müügidirektori Alo Süvari ja munatööstuse Dava Foods Estonia juhi Vladimir Sapožniniga sellest, kuidas toiduainetööstus on kriisiga toime tulnud ja milline saab olema käesolev aasta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.11.25, 16:47
Scandagra Eesti – partner põllumehele, kes mõtleb mitu sammu ette
Scandagra Eesti tegevjuht Eigo Siimu asus ametisse selle aasta alguses, tuues põllumajandusse värske pilgu kaubanduse ja juhtimise maailmast. “Minu jaoks oli see täiesti uus sektor – aga mida kuu edasi, seda enam saan aru, kui tugev ja ühtehoidev on põllumeeste kogukond,“ ütleb Siimu ning lisab, et tegu on valdkonnaga, kus usaldus ja koostöö on kõige alus. ”Kui põllumehel läheb hästi, läheb hästi ka meil,“ sõnab ta.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele