Toidutööstuse juhtide hinnangul on toidusektor võrreldes teiste tegevusaladega kriisiajal pigem hästi hakkama saanud, kuid tootmise jätkumise tagamiseks oodatakse pikisilmi vaktsineerimist.

- Premia juht Aivar Aus märgib, et tööstusministri ideel on jumet ja ministri kaasabil saaks sektor kindlasti rohkem tähelepanu.
- Foto: Raul Mee
Tööstusuudised rääkis lihatööstuse HKScan Estonia juhatuse esimehe Anne Mere, Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimehe Aivar Ausi, toiduõli tootva Scanola Balticu müügidirektori Alo Süvari ja munatööstuse Dava Foods Estonia juhi Vladimir Sapožniniga sellest, kuidas toiduainetööstus on kriisiga toime tulnud ja milline saab olema käesolev aasta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
9.-15. novembril 2025 toimub Saksamaal maailma juhtiv põllumajandustehnika mess, mis toob Hannoverisse lahendused, mis tõstavad tootlikkust, kestlikkust ja igapäevatöö efektiivsust. Kohtu globaalsete tegijate ja uuendajatega ning näe, kuidas digitehnoloogiad ühendavad põllumajanduse terviklikuks süsteemiks!