Autorid: Ene Kärner, Põllumajandus.ee • 30. aprill 2021

Euroopa tarbijate teadlikkus veterinaarravimite olulisusest kasvab

AnimalhealthEurope'i tellitud küsitlus kaheksas Euroopa riigis hõlmas kodanike teadmisi ja arvamusi veterinaarravimite kasutamise kohta lemmikloomade ja põllumajandusloomade haiguste raviks ja ennetamiseks.
Puudujääke on teadmistes ELi reeglite osas.
Foto: Pixabay

Ühest küljest näitavad tulemused teadmatust veterinaarravimite kasutamise reeglite osas ja mõned kodanikud väljendavad muret teatud ravimite kasutamise pärast. Teisest küljest on teadlikkus nende kasutamise eelistest nii loomade heaolu kui ka säästva toidu tootmise jaoks hästi mõistetud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960