Autorid: Anu Jõgi, Allan Rajavee, Põllumajandus.ee • 1. juuni 2021

Mati Vetevool tõmbas suurel sigaduste aastal kahjumit koomale

M.V.Wooli enamusomaniku Mati Vetevoolu sõnul oli möödunud majandusaasta suuri sigadusi täis.
Foto: Liis Treimann
Mõne aasta eest listeeriaskandaali sattunud Vetevoolude kalatootja ja -müüja M.V.Wool jäi ka möödunud koroona-aastal miinusesse, aga helgema poole pealt vaadates oli miinus eelnevast aastast väiksem.

"Oli suur sigaduste aasta," võttis Mati Vetevool majandusaasta kokku. Tema sõnul mõjutasid M.V.Wooli majandustulemusi koroonapandeemia ja sellest tingitud ebakindlus. Samas detailidesse ei soovinud ta väga laskuda. "Võtke ajaleht kätte ja lugege," soovitas Vetevool, kelle sõnul ei erinenud M.V.Wooli raskused teisi ettevõtteid tabanud raskustest.

Kuigi M.V.Wooli Vihterpalu ja Harku tootmisüksused on katkestamatult töötanud juba 2019. aasta algusest, veab kalatööstus endiselt kohtus vägikaigast põllumajandus- ja toiduametiga. Täpsemalt nõuab ettevõte ametilt Vihterpalus ja Harkus tootmise sulgenud ettekirjutuste täielikku tühistamist ning kustutamist. "Oleme asjaga Euroopa Kohtus," märkis Vetevool, kes ei osanud öelda, millal võiks kõrgeimast kohtuastmest otsust oodata.

Edasi saad lugeda Äripäevast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960