Autor: Põllumajandus.ee • 30. juuni 2021

Suve suurim põllupäev toimub Jõgeval

7. juulil leiab Jõgeval aset selle suve suurim põllupäev. Kui varasemalt on Eesti Taimekasvatuse Instituut ja Scandagra korraldanud põllupäevi eraldiseisvalt juba aastaid, siis sel suvel ühendati jõud.
Üritusel osalemine on kõigile tasuta.
Foto: Eesti Taimekasvatuse Instituut, Scandagra

Eesmärgiks on koos luua põllupäev, kus on nii tava- kui mahe katsepõllud ning kus jagatakse värsket informatsiooni ja teadmisi kodumaise teaduse perspektiivist, mis hõlmavad endas põnevaid põllukatseid ja tootetutvustusi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960