Autor: Põllumajandus.ee • 7. juuli 2021

PRIAle anti infoturbe juhtimissüsteemi vastavussertifikaat

1. juulil anti Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile (PRIA) ISO 27001:2013 nõuetele vastav infoturbe juhtimissüsteemi vastavussertifikaat.
Sertifikaadi omamine on suur samm edasi PRIA kui organisatsiooni arengus.
Foto: Kristjan Teedema

PRIA peadirektori asetäitja Ahti Bleive ütleb, et ISO sertifikaat annab PRIA klientidele, partneritele ja järelevalveasutustele veelgi enam kindlustunnet, et andmete ja teabe turvalisusega ning üldiselt kogu infotehnoloogilise tegevusega on PRIAs kõik korras. "Tagatud on teabe konfidentsiaalsus, terviklikkus ja kättesaadavus ning rakendatud on riskijuhtimine. Sertifikaadi omamine on suur samm edasi PRIA kui organisatsiooni arengus," sõnas Bleive.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960