Autor: Põllumajandus.ee • 16. juuli 2021

Linas Agro viis lõpule KG Groupi omandamise

15. juulil viis kontsern AB Linas Agro Group lõpule ühe suurima ettevõtte omandamistehingu Leedu ajaloos, ostes ära enamusosaluse KG Groupi moodustavate AB Kauno Grūdai, AB Kaišiadorių Paukštynas, AB Vilniaus Paukštynas ja nendega seotud ettevõtete aktsionäridelt. Vastavalt osapoolte kokkuleppele tehingu summat ei avalikustata.
Eile viis kontsern AB Linas Agro Group lõpule ühe suurima ettevõtte omandamistehingu Leedu ajaloos.
Foto: Linas Agro

Tehingu tulemusena omandas AB Linas Agro Group enamusosaluse kokku 34 ettevõttes, mis tegelevad linnukasvatusega, teravilja, jahu, kiirtoitude, sööda ja söödasegude tootmisega ning veterinaartoodetega kauplemisega. Ettevõtted on registreeritud ja tegutsevad Leedus, Lätis, Eestis, Poolas, Valgevenes, Venemaal ja Hollandis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960